Пакет “Стъпка по стъпка”

Пакет “Стъпка по стъпка”:  съпровождане в здравословния начин на живот. Цена 750 лева (може да се заплати на 3 вноски).

Как протича работният процес: 

Първата среща е безплатна и целта ѝ е да се запознаем, да споделите какво ви безпокои и какво искате да постигнете. На базата на този разговор ще ви дам становище какво е възможно и как ще го постигнем. 

Работим 3 месеца. Срещаме се всяка седмица (12 срещи, първата не се брои), в определен ден и час, които се определят на първата среща и не се променят. Разбира се, при обективни причини, ще намерим решение. 

Подходът ми е цялостен, комплексен, насочен към промяна на начина на живот. Наивно е да се смята, че можем да отделим емоционалното състояние от телесните му проявления и ще се опитаме да третираме и причините, а не само следствията. Ако очаквате от мен да ви дам меню и хранителни добавки и да ви изпратя по живо по здраво – това няма да се случи. Целта ми е да науча всеки сам да си съставя пълноценно меню. Не пресмятам калории и грамажи. Ще работим върху всички аспекти от ежедневието и, стъпка по стъпка, въвеждаме нови навици и премахваме нездравословните такива. Ще ви давам информация, насоки, подкрепа.

Искате да се превърнете в най-добрата версия на себе си и придобиете здравословни навици на живот?

Здравейте! Аз съм Ети и ще се радвам да споделя опита и знанията си с вас.

Преди няколко години тежах около 120 килограма, чувствах се нещастна и неудовлетворена от собственото си тяло. Решението ми да се справя с  вредните си навиците на хранене и липсата на физическа активност не беше лесно, но различните методи от психологията, които прилагах, за да поддържам мотивацията си, ми помогнаха да преодолея предизвикателствата, с които е свързана една такава промяна.

Така аз успях да отслабна с невероятните 60 килограма.

Днес моята лична история е в основата на професията ми – нутриционист и психолог, специализиран в работата с хора, които искат да отслабнат и да подобрят начина си на живот.

Подходът ми към всеки клиент е индивидуален, тъй като вярвам, че всяко тяло е различно и изисква специално внимание.

Заедно ще работим в различни сфери, в които вие ще можете да научите как:

– да разбирате връзката между храната и вашето физическо и психическо благополучие

– да правите правилни избори при хранене

– да използвате различни техники за управление на емоционалното хранене и поддържане на мотивацията

– да преодолявате предизвикателствата, свързани със съвременния начин на живот, като стрес, липса на време и несигурност.

Вашето здраве и благополучие заслужават най-доброто!

Започнете своята промяна днес!