Психологическа консултация

Психологическа консултация 50 мин. –  цена 60 лева.

Посещението при психолог консултант не е страшно или срамно.

Психологическото консултиране е професионална помощ за решаване на проблемната ситуация на клиента. То е насочено към психически здрави хора, които са в трудна житейска ситуация или искат да подобрят качеството си на живот.

Целта му е да помогне на човек в трудна ситуация да реши своя проблем. Да разбере и промени неефективните модели на поведение, за да взима важни решения, да решава проблеми, да постига цели, да живее в хармония със себе си и околния свят.

Ще ви помогна да откриете вътрешните си ресурси, да осъзнаете потиснати преди това преживявания и стереотипи на поведение, ще разберете причините за своите трудности и ще се научите да се справяте с тях.

 

В практиката ми на консултант работя върху:

  • Дефицити в емоционалната и личната сфера, различни видове дискомфорт. Това могат да бъдат страхове, несигурност, вина, срам и други;

 

  • Трудности в семейните отношения. Често срещани конфликти, недоразумения и заплаха от развод. По време на сесиите се обсъждат трудностите в съпружеските и детско-родителските отношения: кавги между мъжа и жената, неудовлетвореност от брака;

 

  • Проблеми с храната. Когато храната се явява единствен носител на удоволствие, спокойствие и утеха;

 

  • Проблеми в трудовата дейност (конфликти с началници, колеги и обща неудовлетвореност от настоящата работа);

 

  • Неудовлетвореност от личния живот;

 

  • Липса на самочувствие и увереност;

 

  • Болезнено колебание при вземането на важни решения;

 

  • Изграждането и поддържането на междуличностни отношения.

Целта ми е да помогна за разрешаването на проблемите ви за да тръгнете по пътя на растеж и развитие. В процеса аз не ви давам съвети, а със своите знания и опит ще ви помогна да разбере трудната житейска ситуация, да облекчите болезнените преживявания, да погледнете на ситуацията от други страни и да видите различна перспектива.

Приемането на психологическа помощ, особено предоставяна като професионална услуга, ще бъде правилното нещо, което трябва да се направи. Това е постъпка на силен човек, който се грижи за своето здраве и благополучие!